Přestavba restaurace pivovaru Falkenštejn

Přestavba, realizováno, spolupráce s ateliérem Patrika Hoffmana

Cílem projektu bylo navázat na stávající návrh restaurace, který bylo potřeba připravit na nově realizovanou varnu ve vedlejším objektu. Tímto zásadním zásahem byla odstraněna část původní varny v prostoru restaurace a znovu vznikla okna do varny nové. 

Na základě marketingové analýzy zadavatel dospěl k názoru, že potřebuje alespoň pár stolů pouze pro dvě osoby. Zároveň potřeboval vytvořit jakýsi salonek s větším stolem. Všechny tyto požadavky řeší velká lavice na mírů, která prostor rozděluje a zmíněný salonek tak přirozeně vytváří. Tato lavice také navazuje na sloup uprostřed, z kterého bylo nově uděláno místo na pití piva na stojáka. Nové průhledy jsou čistě olemované novou knihovničkou, která se těší velké oblibě.